Waar zijn we blij mee?

Wat goed dat u ons wilt helpen door uw spullen aan ons af te staan!

Als kringloopwinkel is ons voortbestaan daarvan afhankelijk, dus u begrijpt dat we blij met u en uw spullen zijn.

U zult ons enorm helpen door met ons na te denken over de bruikbaarheid van spullen. Daarom geven we hier in hoofdlijnen aan waar we behoefte aan hebben:

  • De spullen die u aanlevert willen we graag heel en compleet ontvangen, dan zijn ze direct weer te verkopen.
  • Wilt u de spullen schoonmaken voor het inleveren? Dat scheelt ons enorm veel werk!
  • Wilt u spullen die niet te verkopen zijn zelf naar de milieustraat van de gemeente brengen? Wij moeten namelijk betalen voor het aanleveren van afval.
  • De winkel heeft een beperkte oppervlakte. Dat betekent dat we niet alles kunnen verkopen.Vooral de wat grotere spullen zullen we helaas niet kunnen accepteren. Ook daarvoor kunt u de lijst onderaan bekijken.

Als we gesloten zijn, vragen we u geen spullen voor de deur achter te laten! Dat geeft anders zo’n rommelige indruk.

De ingebrachte goederen worden gratis ter beschikking gesteld aan de kringloopwinkel. We beschouwen het als een schenking ter realisering van het doel, waarvoor wij u enorm dankbaar zijn.

Vestiging Zwolle: De goederen kunt u inleveren bij het inleverpunt van de winkel, dat is aan de achterzijde van de winkel aan de Stephensonstraat 7.

Vestiging Amersfoort: Het inleverpunt van Amersfoort is aan de achterzijde van het gebouw aan de Textielweg 22. U kunt uw auto binnen het hek parkeren.