Vrijwilliger worden

Wil je graag ons enthousiaste team versterken? Wij zijn opzoek naar jou!
De winkel draait volledig op vrijwilligers. Wij zetten ons in voor het goede doel. Tegelijk vinden we het belangrijk dat er een fijne werksfeer heerst, waar ook de klanten zich gezien en thuis voelen. Klantvriendelijkheid is één van de kenmerken waar we ons mee willen onderscheiden. Als je daaraan mee wilt werken, meld je dan bij ons aan! Je kunt langskomen in de winkel voor meer informatie. Je mag ook een email sturen met jouw aanmelding of vragen.

Contact Amersfoort: info.amersfoort@kringloopredeenkind.nl

Contact Groningen: info.groningen@kringloopredeenkind.nl

Contact Zwolle: info.zwolle@kringloopredeenkind.nl


Bestuur

De kringloopwinkels wordt vanuit een stichting bestuurd. De naam hiervan is stichting KLIMREK. Deze naam is een acroniem voor: KringLoop Is Meerwaarde Red Een Kind. Stichting KLIMREK is in 2017 opgericht.

In de statuten en het huishoudelijk reglement van KLIMREK is Red een Kind dan ook aangewezen als doelstelling van de financiële resultaten. Zowel KLIMREK als Red een Kind zijn stichtingen die vanuit een christelijke overtuiging hun werkzaamheden willen vormgeven.  

Doelstelling en beleid van KLIMREK zijn te vinden op: https://stichtingklimrek.wordpress.com


Over Red een Kind

We worden gedreven door de boodschap van Jezus die heeft aangegeven dat we onze naasten moeten liefhebben. In onze moderne tijd leven we in global village. Waardoor onze naaste net zo goed onze buren in de straat kunnen zijn als de mensen in centraal Afrika of Azië. 
Het werk van Red een Kind blijkt keer op keer duurzaam impact te hebben in de gebieden waar gewerkt wordt. Daar willen de winkels van Kringloop voor Red een Kind graag hun ondersteuning aan geven.


ANBI

KLIMREK heeft een ANBI-status verworven waardoor giften ook fiscaal aftrekbaar zijn.

Uw giften kunt u kwijt op:
NL31 RABO 0323 4724 78 t.n.v. stichting KLIMREK


Voorwaarden

De kringloopwinkels worden gerund door vrijwilligers die graag willen bijdragen aan het goede doel: Red een Kind. Dat neemt niet weg dat alle winkel-activiteiten net als een “gewone” winkel georganiseerd zijn. Daarom zijn er ook verkoopvoorwaarden opgesteld om de juridische basis van de verkoop helder vast te stellen.

Deze voorwaarden kunt u hier downloaden:

Algemene verkoopvoorwaarden Kringloop voor Red een Kind