Een bezoek aan de Kringloop voor Red een Kind is een avontuur. Je weet wel waar je start, maar wat je onderweg tegenkomt is verrassend! De vrijwilligers zorgen ervoor dat het assortiment blijft vernieuwen. Kringloop voor Red een Kind staat voor kwaliteit. Bij ons kun je fijn rond kijken en ga je eigenlijk nooit de deur uit zonder iets nieuws voor je huis, kind of garderobe. Bezoek een van onze winkels, want met jouw aankopen steun je een goed doel!

”Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland. De beste plek voor kinderen om op te groeien is thuis, bij hun eigen familie en in hun eigen dorp. Daarom werkt Red een Kind met hele dorpen tegelijk. Dat doen we in verschillende landen in Azië en Afrika. We helpen gezinnen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen hun eigen leefomstandigheden verbeteren.”

Wil je meer weten over het werk van Red een Kind? www.redeenkind.nl


Amersfoort

In 2019 is in Amersfoort de tweede kringloop voor Red een Kind geopend. Het assortiment bestaat uit huisraad, elektrisch apparatuur, creatief, boeken, kleding, speelgoed en kleine meubels.

U bent van harte welkom in onze winkel!

Adres

Textielweg 22 / Amersfoort

Openingstijden

Woensdag 13.00 uur – 17.00 uur

Donderdag 10.00 uur – 17.00 uur

Vrijdag 10.00 uur – 17.00 uur

Zaterdag 10.00 uur – 17.00 uur

Tijdens de openingstijden kunt u goederen brengen aan de achterzijde van onze winkel.

Contact

033 – 880 19 93 / info.amersfoort@kringloopredeenkind.nl


Zwolle

In 2018 is in Zwolle de eerste kringloop voor Red een Kind geopend. Het assortiment bestaat uit huisraad, elektrisch apparatuur, creatief, boeken, kleding, speelgoed en kleine meubels.

U bent van harte welkom in onze winkel!

Adres

George Stephensonstraat 7 / Zwolle

Openingstijden

Woensdag 9.00 uur – 17.00 uur

Donderdag 9.00 uur – 17.00 uur

Vrijdag 9.00 uur – 17.00 uur

Zaterdag 9.00 uur – 17.00 uur

Tijdens de openingstijden kunt u goederen brengen aan de achterzijde van onze winkel bij het witte rolluik.

Contact

06-831 456 74 / info.zwolle@kringloopredeenkind.nl


Marktplaats

Ook op Marktplaats kan je spullen van de Kringloop Red een Kind kopen. Hierop verkopen we bijzondere of waardevolle artikelen. Wanneer er een artikel niet meer in de winkel past, wordt het ook via Marktplaats aangeboden. Via deze link kan je ons online assortiment bekijken. Deze artikelen staan (vaak) niet in de winkels, maar zijn alleen online te koop.