Kampen

Een nieuwe kringloopwinkel in Kampen

Red een Kind bouwt momenteel aan een nieuwe kringloopwinkel in Kampen op het Melmerpark. De voormalige voormalige winkel van Henders & Hazel wordt onze 6e kringloopwinkel. Het adres is: Zambonistraat 4b.

Kringloopwinkel voor Red een Kind in Kampen wordt een inspirerende plek waar milieu, duurzaamheid en het helpen van een kind in nood bij elkaar komen. De opbrengst van onze winkel komt ten goede van het werk van stichting Red een Kind. Lees meer over het werk van Red een Kind, door hier te klikken.

Vrijwilliger worden?

Zonder enthousiast team van vrijwilligers kunnen we van onze winkel geen succes maken. 

De komende weken wordt er hard geklust in de winkel. Steek je graag een paar uur de handen uit de mouwen? Help ons dan mee met het verwijderen van oude vloeren en wanden, schilderen of het opbouwen van de stellingen.

Als de winkel open gaat, zorgen vrijwilligers ervoor dat alle gebrachte artikelen zorgvuldig worden nagekeken, schoongemaakt en geprijsd. Hierna worden de artikelen in de winkel aan onze klanten gepresenteerd en verkocht.

Wij vinden het belangrijk dat er in een fijne sfeer gewerkt wordt, waar klanten en vrijwilligers zich gezien en thuis voelen.

Wil je meehelpen? Of wil je meer informatie? Mail dan je naam en telefoonnummer naar: kampen@kringloopredeenkind.nl