Groningen

Welkom bij de kringloop winkel van Red een Kind in Groningen! Je vindt ons in een prachtig en ruim opgezet pand aan de Peizerweg 86-4 in Groningen. 

Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ben je welkom om te komen shoppen of om spullen in te leveren. Een bezoek aan de Kringloop voor Red een Kind is een avontuur. Je weet wel waar je start, maar wat je onderweg tegenkomt is verrassend! Elke week is het aanbod weer anders. Je gaat zeker met wat leuks naar huis en tegelijkertijd steun je het goede doel. Hopelijk tot snel!


Welkom in onze nieuwe winkel
Onze openingstijden zijn als volgt:

Dinsdag en woensdag van 13:00 – 17:00 uur
Donderdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur
Je vindt ons aan de Peizerweg 86-4, boven de Welkoop. Lift aanwezig.
 
Telefoonnummer

050 – 880 46 21

Inbreng
Bovendien kunnen er op bovenstaande dagen ook spullen ingeleverd worden tot 16:30 uur. Zonder inbreng geen draaiende winkel! Dus ruim je binnenkort je boekenkast, kledingkast en dergelijke op?  Denk aan onze kringloopwinkel en lever het in! Wij nemen beperkt meubels, slaapzakken en tenten aan.  De inbrengbalie vind je op de begane grond naast de lift. 

Vrijwilligers
De winkel wordt volledig gerund door vrijwilligers. Zonder hen is er geen winkel. Er is op dit moment een gezellig en gevarieerd team wat wij graag zouden willen uitbreiden. Het team is onderverdeeld in diverse groepen, denk daarbij aan kassa, magazijn, boeken, speelgoed enzovoorts. Je kunt zelf aangeven waar je interesses liggen. Bovendien zijn de werkdagen naar eigen keuze in te plannen en is het leuk voor de sociale contacten. Kom bijvoorbeeld één dag per twee weken of één dagdeel per week.

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor Stichting Red een Kind? Dan horen wij graag van je. Een dagje meedraaien om te ontdekken of dit wat voor je is, is uiteraard ook mogelijk. Je kunt hiervoor e-mail sturen naar groningen@kringloopredeenkind.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Marktplaats
Ook op Marktplaats kan je spullen van de Kringloop Red een Kind kopen. Daar verkopen we de bijzondere of waardevolle artikelen. Ook als het niet meer in de winkel past, wordt het op Marktplaats gezet. Via deze link kan je ons online assortiment bekijken: