Groningen

Welkom in onze winkel in Groningen

Welkom bij de kringloop winkel van Red een Kind in Groningen! Je vindt ons in een prachtig en ruim opgezet pand aan de Energieweg 7 in Groningen. Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ben je welkom om te komen shoppen of om spullen in te leveren. Een bezoek aan de Kringloop voor Red een Kind is een avontuur. Je weet wel waar je start, maar wat je onderweg tegenkomt is verrassend! Elke week is het aanbod weer anders. Je gaat zeker met wat leuks naar huis en tegelijkertijd steun je het goede doel. Hopelijk tot snel!

Onze openingstijden zijn*:
Woensdag 13:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 uur tot 17:00 uur
Vrijdag 10:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 uur tot 17:00 uur
*inbreng woensdag van 13:00 – 16:30 uur donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur

Telefoonnummer
050 – 880 46 21

Inbreng
Bovendien kunnen er op bovenstaande dagen ook spullen ingeleverd worden tot 16:30 uur. Zonder inbreng geen draaiende winkel! Dus ruim je binnenkort je boekenkast, kledingkast en dergelijke op?  Denk aan onze kringloopwinkel en lever het in! Afwijkend t.o.v. de andere kringloopwinkels van Red een Kind nemen wij wel kleine meubelen, slaapzakken en tenten aan. De inbreng is bereikbaar via een aparte ingang aan de straatzijde van het pand. Daar kun je gemakkelijk je auto voorrijden en staan onze vrijwilligers klaar om je spullen aan te nemen. 

Vrijwilligers
De winkel wordt volledig gerund door vrijwilligers. Zonder hen is er geen winkel. Er is op dit moment een gezellig en gevarieerd team wat wij graag zouden willen uitbreiden. Het team is onderverdeeld in diverse groepen, denk daarbij aan kassa, magazijn, boeken, speelgoed enzovoorts. Je kunt zelf aangeven waar je interesses liggen. Bovendien zijn de werkdagen naar eigen keuze in te plannen en is het leuk voor de sociale contacten. Kom bijvoorbeeld één dag per twee weken of één dagdeel per week.

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor Stichting Red een Kind? Dan horen wij graag van je. Een dagje meedraaien om te ontdekken of dit wat voor je is, is uiteraard ook mogelijk. Je kunt hiervoor e-mail sturen naar groningen@kringloopredeenkind.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Marktplaats
Ook op Marktplaats kan je spullen van de Kringloop Red een Kind kopen. Daar verkopen we de bijzondere of waardevolle artikelen. Ook als het niet meer in de winkel past, wordt het op Marktplaats gezet. Via deze link kan je ons online assortiment bekijken: 

 

 

Het pand aan Energieweg 7 in Groningen

En hier is het dan: 

Sleutel-overdracht op 2 oktober 2020 van onze projectmanager Annemarie naar winkelbestuurder Arie.

 

En zo leeg was het toen we begonnen!