Amersfoort

U vindt ons aan de Textielweg 22 in Amersfoort

Kringloopwinkel Red een Kind in Amersfoort is een inspirerende plek waar milieu, duurzaamheid en het helpen van een kind in nood bij elkaar komen. Afgelopen jaar hebben wij niet alleen vele mensen blij gemaakt met kringloopschatten, maar hebben wij ook een mooi bedrag kunnen overhandigen aan ons doel: Red een Kind. Lees meer over dit doel op hun website, door hier te klikken.

Kom ook eens snuffelen, want met jouw aankoop van een tweedehands artikel, draag je bij aan het verkleinen van de afvalberg en… alle kleine beetjes helpen.

Je oude spullen zat? Gooi ze niet weg, maar gun ze een tweede leven. Wij zijn gespecialiseerd in kleding, boeken en woningdecoratie. Ook voor technische apparaten kun je goed in onze winkel slagen. Breng dus alle spullen die je nog een tweede leven gunt naar Textielweg 22 in Amersfoort. U kunt aan de achterkant van ons pand de verkoopbare spullen inleveren. Daar staat een vrijwilliger voor u klaar om de spullen in ontvangst te nemen!

De kringloopwinkel van Red een Kind in Amersfoort heeft iedere week nieuwe artikelen en er is altijd iets nieuws te beleven. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 

Dit is ons pand aan de Textielweg 22.

Producten die we in de winkel verkopen zijn:

  • Apparatuur
  • Creatief
  • Boeken
  • Huishoudelijke artikelen
  • Kleding
  • Speelgoed
  • Woondecoratie

U kunt onze winkel vinden op de Textielweg 22 te Amersfoort, op bedrijventerrein Isselt:

Mail ons : amersfoort@kringloopredeenkind.nl
Bel ons : 033 – 880 19 93

Ook op social media is Kringloop Red een Kind Amersfoort actief. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van blogs, nieuwe artikelen en weetjes over de kringloopwinkel.

Klik hier om onze Facebook pagina te bezoeken
Klik hier om onze Instagram pagina te bezoeken

Op Marktplaats verkopen we bijzondere of waardevolle artikelen. Ook als het niet meer
in de winkel past, wordt het op Marktplaats gezet. Via deze link kan je ons
online assortiment bekijken: 
≥ Kringloop Red een Kind – Advertenties op Marktplaats

Een voorbeeld waar we het voor doen kan je in de volgende korte video bekijken:

https://youtu.be/KP5T-4CZQ8c