Amersfoort

Goed nieuws!

Vanaf 16 maart mogen we weer meer mensen toelaten in onze kringloopwinkel.

Om het voor u en onze vrijwilligers veilig te laten verlopen hebben wij het maximale aantal per tijdslot gezet op 7 personen. U mag dan 20 minuten shoppen in onze mooie kringloopwinkel.            

Om de wissel van komende en gaande klanten veilig te laten verlopen, willen we u vragen om u aan de instructies van de vrijwilligers te houden. Klik op bovenstaande link en plan uw bezoek aan de kringloopwinkel voor Red een Kind of scan de onderstaande QR code.

Verder vragen we u rekening te houden met het volgende:

 • Maak de afspraak vier uur van te voren
 • Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje
 • Volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op
 • Blijf thuis bij klachten en houd je aan de hygiëneregels
 • Betaal bij voorkeur per pin of contactloos
 • Kom alleen, de afspraak is voor 1 persoon
 • Kinderen onder de 12 jaar tellen niet als klant, deze mag je dus meenemen

Wanneer u verhinderd bent om te komen op de bevestigde dag en tijd, dan graag de afspraak annuleren via de bevestiging. Zo kan iemand anders weer een afspraak inplannen.

Kringloopwinkel Red een Kind in Amersfoort is een inspirerende plek waar milieu, duurzaamheid en het helpen van een kind in nood bij elkaar komen. Afgelopen jaar hebben wij niet alleen vele mensen blij gemaakt met kringloopschatten, maar hebben wij ook een mooi bedrag kunnen overhandigen aan ons doel: Red een Kind. Lees meer over dit doel op
hun website, door hier te klikken.

Kom ook eens snuffelen, want met jouw aankoop van een tweedehands artikel, draag je bij aan het verkleinen van de afvalberg en… alle kleine beetjes helpen.

Je oude spullen zat? Gooi ze niet weg, maar gun ze een tweede leven. Wij zijn gespecialiseerd in kleding, boeken en woningdecoratie. Ook voor technische apparaten kun je goed in onze winkel slagen. Breng dus alle spullen die je nog een tweede leven gunt naar Textielweg 22 in Amersfoort. U kunt aan de achterkant van ons pand de verkoopbare spullen inleveren. Daar staat een vrijwilliger voor u klaar om de spullen in ontvangst te nemen!

De kringloopwinkel van Red een Kind in Amersfoort breidt
iedere week uit met nieuwe artikelen en er is altijd iets nieuws te beleven. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Dit is ons pand aan de Textielweg 22

Producten die we in de winkel verkopen zijn:

 • Apparatuur
 • Creatief
 • Boeken
 • Huishoudelijke artikelen
 • Kleding
 • Speelgoed
 • Woondecoratie

U kunt onze winkel vinden op de Textielweg 22 te Amersfoort, op bedrijventerrein Isselt:

Mail ons : info.amersfoort@kringloopredeenkind.nl
Bel ons : 033 – 880 19 93

Ook op social media is Kringloop Red een Kind Amersfoort actief. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van blogs, nieuwe artikelen en weetjes over de kringloopwinkel.

Klik hier om onze Facebook pagina te bezoeken
Klik hier om onze Instagram pagina te bezoeken

Een voorbeeld waar we het voor doen kan je in de volgende korte video bekijken:

https://youtu.be/KP5T-4CZQ8c

NB:
Doordat de RIVM richtlijnen voorschrijven dat we alleen klanten ontvangen die zich vooraf hebben aangemeld werken we met een reserveringssysteem. Om u te kunnen bevestigen dat de reservering is gelukt of om u te kunnen bereiken als er onverhoopt iets mis mocht gaan, vragen we u uw contactgegevens achter te laten. Ook als u uw reservering wilt intrekken is uw e-mailadres nodig. Uw contact gegevens zullen door ons met zorgvuldigheid worden behandeld en nooit voor andere doeleinden dan voor Red een Kind worden gebruikt.